Адреса
Головне бюро ГО «ФУНДАЦІЯ СУСПІЛЬНІСТЬ»
04050, Україна, Київ
вул. Академіка Ромоданова (Пугачова) 6/29, оф.45

Електронна пошта
souspilnistfoundation@gmail.com

Телефони
+38 044 483 03 72
+38 044 483 57 33

Експерти дискутували про виклики і рішення медіа в час глобальних загроз

28 квітня відбулася експертна онлайн дискусія «Медіа в час глобальних загроз: нові виклики і рішення».

До дискусії долучилися: Олександр Мартиненко, генеральний директор «Інтерфакс-Україна», Андрій Куликов, голова правління ГО «Громадське радіо», Валерій Калниш, колишній головний редактор «Радіо НВ», Наталія Лигачова, шеф-редакторка «Детектор медіа», Адріан Кармазин, журналіст, керівник Української служби «Голосу Америки» у 1987-2015 роках, Наталія Соколенко, журналістка Українського радіо, Анастасія Станко, журналістка Громадського телебачення, Данило Мокрик, журналіст-розслідувач проекту bihus.info, Костянтин Квурт, голова правління «Інтерньюз-Україна».

Метою заходу став експертний аналіз ринку медіа в Україні та впливу на нього особливих умов журналістської роботи, глобальних викликів пандемії та економічної кризи, а також обговорення нових можливостей і подолання загроз.

Існують величезні ризики: це не тільки економічне вмирання, але й концентрація капіталу в лапах проросійських ЗМІ. А через медіа, зрозуміло, і вся країна може втрапити в російський простір. Наш шанс – децентралізація, яка вже існує в Україні, і робота з тими, хто продовжує працювати – і працювати відповідально. Я вважаю, що тим, хто хоче залишитися на ринку, слід ще раз задуматися над брендуванням – тим, що відрізняє успішні медіа від решти.

Ви можете переглянути дискусію за посиланням:

Дискусія організована Фундацією Суспільність за сприяння Інтерньюз-Україна, Детектора медіа та Незалежної медійної ради.

Цей захід став можливим за підтримки проєкту USAID «Медійна програма в Україні», що реалізується міжнародною організацією Internews, та за допомоги приватних благодійників.