Адреса
Головне бюро ГО «ФУНДАЦІЯ СУСПІЛЬНІСТЬ»
04050, Україна, Київ
вул. Академіка Ромоданова (Пугачова) 6/29, оф.45

Електронна пошта
souspilnistfoundation@gmail.com

Телефони
+38 044 483 03 72
+38 044 483 57 33

Навчаємо та розвиваємо: інтерв’ю випускниці 24-ХММ з президентом Віктором Ющенком

Майстерні журналістські навички продемонструвала випускниця 24 Воєнного Хабу медіа мобільності, Марʼяна Ластовиря під час бліц-інтерв’ю з президентом Віктором Ющенком з нагоди вручення йому нагороди «Медаль Гарета Джонса. Правда і честь».

Цю відзнаку доброчинцям присуджує вчена рада Інституту журналістики за вагомий внесок у дослідження Голодоморів в Україні, сприяння відновленню історичної правди про трагічні сторінки минулого країни.

Віктор Ющенко в інтерв’ю наголосив, що українці дають приклад всьому світові, як потрібно боротися за свою свободу, а особливу роль виконують журналісти аби люди на всіх континентах знали правду про події в Україні.

На думку третього президента, єдність українського народу та широка коаліція зарубіжних партнерів не дасть російським окупантам жодного шансу реалізувати свої підступні загарбницькі плани, а диктаторський режим ніколи не переможе демократичний світ.

Також Віктор Ющенко погодився брати участь в наступних медіапроєктах молодих журналістів в 2024 році.

Поки тривала ця зустріч, команда Фундації і, зокрема, Souspilnist Academy на чолі з Оленою Сіваш провадили набір на легендарну програму медіаінтернатури – ювілейний 25 Воєнний Хаб медіа мобільності!

Нагадуємо Фундація Суспільність за сприяння Internews Ukraine та інтернет-видання Детектор медіа, запрошує студентів випускних курсів бакалаврату та магістратури шкіл журналістики з усіх регіонів країни взяти участь у конкурсному відборі до програми стажування “Хаб медіа мобільності”.

Програма “Хаб медіа мобільності”
– це можливість пройти 15-денне стажування в одній із провідних редакцій у столиці;
– це інтенсивний практичний вишкіл для тих, хто готовий заявити про себе;
– це нетворкінг із найкращими журналістами з усієї країни та практиками із столиці;
– це можливість побачити роботу редакцій із середини та познайомитись з тими, чиї імена
творять сьогоднішню журналістику.

Один клік і ви можете працювати з нами в мобільній спільноті 25 ХММ: https://bit.ly/3N35k49