Адреса
Головне бюро ГО «ФУНДАЦІЯ СУСПІЛЬНІСТЬ»
04050, Україна, Київ
вул. Академіка Ромоданова (Пугачова) 6/29, оф.45

Електронна пошта
souspilnistfoundation@gmail.com

Телефони
+38 044 483 03 72
+38 044 483 57 33

Розпочався масштабний медіазахід National Media Talk 2023

Розпочалася масштабна подія National Media Talk, яка обʼєднує медіаспільноту для продуктивного діалогу.


У перший день Фундація Суспільність взяла активну участь, представивши програму ментального здоровʼя для журналістів Mental Support for Media.
Андрій Сидоренко, співзасновник програми, розповів, як відновлюватися та посилюватися медіа в час війни, дав дієві та корисні поради, як на початкових етапах справлятися з психологічними викликами, а також чому варто уже зараз звертати увагу на рівень тривожності, вигорання та депресії в командах редакцій.

У рамках National Media Talk було порушено та розкрито теми — свободи медіа під час війни та після, штучного інтелекту, сторітелінгу, дослідження дезінформації, медіа на деокупованих територій, стану рекламного ринку, а також тема переспектив післявоєнного відновлення медіа.

Завтра на нас чекає ще один потужний день National Media Talk, де ми будемо говорити про медіареформу, професійний капітал для медіа, журналістську етику, перспективи діджитал реклами, зміну парадигми споживання медіа, важливість страхування журналістів та багато інших важливих на сьогодні тем.