Адреса
Головне бюро ГО «ФУНДАЦІЯ СУСПІЛЬНІСТЬ»
04050, Україна, Київ
вул. Академіка Ромоданова (Пугачова) 6/29, оф.45

Електронна пошта
souspilnistfoundation@gmail.com

Телефони
+38 044 483 03 72
+38 044 483 57 33

Стартуємо з спецпроектом Mental Support for ReMedia!

Маємо радість поділитися, що наша програма психологічної підтримки для журналістів активно працює і ми розпочинаємо спецпроєкт Mental Support for ReMedia. Головною метою спецпроєкту є надання професійної психологічної допомоги українським журналістам, які працювали чи працюють з травматичним контентом, повʼязаним із війною росії проти України, а саме підтримка редакцій у розвитку культури турботи про психічне здоровʼя журналістів, які змушені були покинути місця постійного проживання через війну.

Хто може звертатися? Релоковані медіа; Внутрішньо переміщені представники і представниці редакцій (ВПО); А також інші представники регіональних медіа, які працюють з травматичним контентом (висвітлюють новини, що повʼязані з війною і регіональним контекстом).

В ході програми є можливість отримати безоплатну психологічну допомогу від дипломованих фахівців та комплексний супровід, який включає 4 компоненти:- діагностика;- навчання;- індивідуальні консультації;- та заходи з відновлення журналістів. Подати заявку на безоплатну підтримку можна на сайті програми: support4media.com

За час роботи програми було підтримано майже 20 редакцій, більше 300 медійників пройшли психологічну діагностику та було проведено більше 1000 годин індивідуальних консультацій. Ми вдячні за довіру кожному, хто доєднався до програми та будемо раді стати підтримкою для кожного медійника, який цього потребує!

Організатори програми: Фундація Суспільність у співпраці з Центром психічного здоровʼя БрейнКульт, за підтримки Фонду Розвитку ЗМІПосольства Сполучених Штатів в Україні.