Адреса
Головне бюро ГО «ФУНДАЦІЯ СУСПІЛЬНІСТЬ»
04050, Україна, Київ
вул. Академіка Ромоданова (Пугачова) 6/29, оф.45

Електронна пошта
souspilnistfoundation@gmail.com

Телефони
+38 044 483 03 72
+38 044 483 57 33

Запустили нову хвилю молодих, креативних, талановитих журналістів!

З іноваційним досвідом в професію. Завершилась ще одна чудова історія 25-го Воєнного Хабу медіа мобільності. Два тижні промайнули з блискавичною швидкістю. За цей час наші медіаінтерни підкорювали київські редакції, удосконалили свої професійні навички, вислухали і «проревізували» поради авторитетних журналістів, познайомились з новими колегами та опанували основні вміння роботи у воєнних умовах.

На заключному заході ми підбили підсумки стажування хабівців, а також обговорили їхні подальші професійні плани. Співзасновник Громадського радіо Андрій Куликов не тільки вручив інтернам сертифікати, а й поділився своїм досвідом та дав влучні настанови, наголосивши, що репутація журналіста – це наріжний камінь професіонала.

Команда Фундації Суспільність вірить, що кожен наш випускник продовжуватиме ефективно розбудовувати національний медіасектор та ділитись знаннями з колегами на регіональному рівні. Робота в рамках 25-го Воєнного Хабу є ще одним кроком до розвитку незалежних медіа та майбутнього відновлення України. Також хочемо подякувати Медійній програмі в Україні, редакціям та нашим медіаінтернам за підтримку і плідну співпрацю!