Адреса
Головне бюро ГО «ФУНДАЦІЯ СУСПІЛЬНІСТЬ»
04050, Україна, Київ
вул. Академіка Ромоданова (Пугачова) 6/29, оф.45

Електронна пошта
souspilnistfoundation@gmail.com

Телефони
+38 044 483 03 72
+38 044 483 57 33

До 1 грудня – набір до Школи стратегічних комунікацій та антифейку

Фундація Суспільність за сприяння інтернет-видання «Детектор медіа», “Інтерньюз-Україна” та Незалежної медійної ради запрошує журналістів з усіх регіонів країни взяти участь у Школі стратегічних комунікацій та антифейку.

Навчання відбудеться 4 грудня онлайн.

Читайте також: Як протистояти дезінформації та російській пропаганді навчали під час Школи стратегічних комунікацій та антифейку

Учасники заходу:

  1. навчатимуться протидіяти інформаційним маніпуляціям, агресивній дезінформації та фейковим новинам,
  2. довідаються, як не потрапити у пастку, працюючи з великими масивами новин, правильно і швидко верифіковувати інформацію з відкритих джерел, ідентифіковувати вірусні кампанії ботоферм та тролів.

Тренерами школи будуть українські журналісти та експерти, фахівці галузі стратегічних комунікацій, які допоможуть учасникам навчитися приймати правильні редакторські рішення під час щоденної журналістської роботи.

Школа стратегічних комунікацій та антифейку ставить за мету сприяти розвитку в Україні якісної журналістики, впровадженню медіаінновацій, обміну досвідом співпраці між журналістами на національному та регіональному рівнях.

Участь в школі безкоштовна.

Відбір учасників відбуватиметься на конкурсних засадах.

Усім кандидатам необхідно заповнити аплікаційну форму до 12:00 1 грудня 2020 року.

Додаткову інформацію можна отримати за телефонами 067 444 56 80, 044 483 03 72 або souspilnistfoundation@gmail.com.

Цей проєкт став можливим за підтримки проєкту USAID «Медійна програма в Україні», що реалізується міжнародною організацією Internews, та за допомоги приватних благодійників.