Адреса
Головне бюро ГО «ФУНДАЦІЯ СУСПІЛЬНІСТЬ»
04050, Україна, Київ
вул. Академіка Ромоданова (Пугачова) 6/29, оф.45

Електронна пошта
souspilnistfoundation@gmail.com

Телефони
+38 044 483 03 72
+38 044 483 57 33

Уже з сьогоднішнього дня починаємо готувати наступний Форум «Воєнні медіавиклики 2025»!

Дякуємо всім учасникам, у ці часи випробувань, за взаємопідтримку, важливі думки і настрій. Бо наш щорічний Форум – це завжди особливий пульс, вимір і камертон майбутнього української журналістики.

Також плануємо нові незабутні мобільні Хаби. Звісно, програма, якій відзначили 10 – річчя, передбачатиме вивчення щоденної практики провідних медіа країни, лідерських журналістських навичок, перенесення досвіду роботи авторитетних медіа на регіональний рівень, залучення молодих журналістів до професійних журналістських об’єднань. Понад пів тисячі учасників проєкту вже зараз об’єднує Асоціація випускників Хабу медіа мобільності.

Цьогоріч під час Форуму «Воєнні медіавиклики 2024:СТІЙКІСТЬ» делегати обрали нове правління об’єднання: Vitalii Holich, Ігнатченко Дмитро, Anastasiia Izvoshchikova, та Юрій Штокалюк, з очільницею – президенткою Владислава Підлісна.

Дякуємо Olya Kruhliy, Віталій Залевський та Alexander Matyushenko, які працювали попередній рк і погодилися бути дорадниками нових лідерів, за демократичне врядування та внесок у спільну справу!