Адреса
Головне бюро ГО «ФУНДАЦІЯ СУСПІЛЬНІСТЬ»
04050, Україна, Київ
вул. Академіка Ромоданова (Пугачова) 6/29, оф.45

Електронна пошта
souspilnistfoundation@gmail.com

Телефони
+38 044 483 03 72
+38 044 483 57 33

Українські медіа у фокусі: виклики, стандарти і трансформації воєнного часу – основні теми National Media Talk 2024

Українські журналісти показують високий клас роботи у воєнні часи, наголосила під час відкриття конференції Національна медіа розмова 2024 Бріджит Брінк, посол Сполучених Штатів Америки в Україні.

Форум National Media Talk (NMT) це масштабна подія, яка зібрала медіа професіоналів для діалогу про найважливіші події сьогодення, виклики індустрії, журналістські стандарти під час війни, трансформації на ринку та нові тренди.

Відкрив обговорення Євген Глібовицький з FrontierInstitutе грунтовною ключовою промовою «Навздогін за аудиторією. Як українським медіа синхронізуватися з тими, кому вони мали б служити».

Конференція триватиме два дні і на ній гаряче дискутуватимуть на важливі цехові теми, зокрема, чи збільшився вплив держави на медіа у 2024 році? Чи посилюється криза людського капіталу в медіа та чи є ефективні методи її подолання? Чи повинна Україна дотримуватись високих стандартів свободи медіа в умовах повномасштабної війни? Як обмеження свободи медіа може вплинути на процес інтеграції України до Європейського Союзу? Які технології матимуть найбільший вплив на медіа у наступному році?

Під час конференції Джилліан МакКормак, директорка Internews Network в Україні, керівниця Медійної програми USAID в Україні презентує Щорічне дослідження USAID/Internews про медіаспоживання в Україні.

Традиційно в National Media Talk беруть участь мовці, які є експертами та експертками у галузі, розуміються на українському медійному ландшафті, аналізують ринок та знаходять нові рішення складним викликам.