Адреса
Головне бюро ГО «ФУНДАЦІЯ СУСПІЛЬНІСТЬ»
04050, Україна, Київ
вул. Академіка Ромоданова (Пугачова) 6/29, оф.45

Електронна пошта
souspilnistfoundation@gmail.com

Телефони
+38 044 483 03 72
+38 044 483 57 33

18 березня Фундація Суспільність провела 5-годинний інтенсивний практичний вишкіл учасників 23 Воєнного хабу медіамобільності

5 годин інтенсивного практичного вишколу учасників 23 Воєнного хабу медіамобільності в суботній день за Програмою якісної журналістики від команди Фундації Суспільність!

Зокрема, Дмитро Тузов, медіааналітик Фундації Суспільність, ведучий Радіо НВ провів авторський тренінг, де учасники програми навчалися навичкам роботи в зоні бойових дій, вдосконалювали свої знання як протидіяти дезінформації, ознайомлювалися з необхідним обладнанням військового журналіста, правилами взаємодії в особливих умовах.

Ігор Розкладай, експерт з медійного права розповів про механізми, тонкощі та виклики Закону про медіа, підкресливши важливість його імплементації.

Ольга Кравченко, експертка з питань зовнішньої політики окреслила системні виклики на дипломатичному фронті, що постають перед державою в час війни, наголосивши, що медіа відіграють одну з важливих ролей у досягненні перемоги над окупантом.

Режисерка, членкиня European Film Academy Марися Нікітюк акцентувала увагу на важливості сучасного сторітелінгу в умовах війни, оскільки Україна має розповідати світові про злочини та вбивства, які скоїла та скоює росія на території України.

Дякуємо нашим партнерам, колегам і медіаінтернам за ефективну співпрацю.