Адреса
Головне бюро ГО «ФУНДАЦІЯ СУСПІЛЬНІСТЬ»
04050, Україна, Київ
вул. Академіка Ромоданова (Пугачова) 6/29, оф.45

Електронна пошта
souspilnistfoundation@gmail.com

Телефони
+38 044 483 03 72
+38 044 483 57 33

Медіаінтерни 23 Воєнного хабу медіамобільності відвідали Фонд Сергія Притули

Журналісти та волонтери завжди поруч на перехрестях війни.

Медіаінтерни 23 Воєнного хабу медіамобільності обговорили якісну комунікацію і надихнулися роботою вже легендарного Фонду Сергія Притули.

Неймовірно потужна і досвідчена комунікаційна менеджерка Марія Писаренко поділилася таємницями комунікаційної вправності, розповіла, як почалося 24 лютого для фонду, яких успіхів досягнуто за воєнний рік та які виклики постають в процесі роботи. Також було продемонстровано військове обладнання та проведено експрес-тренінг з накладання турнікета.
Марія Писаренко підкреслила важливість солідарності українців, спільної допомоги – бо кожен навіть маленький донат має велику силу, а також співпраці України з іноземними партнерами, які допомагають у боротьбі з окупантами.
«Варто розуміти, що волонтерство – це не відповідь владним структурам, які не можуть швидко закрити потреби держави, а це синергія суспільства», – акцентувала Марія.
Під час дискусії було не раз наголошено, що у великій війні у 21 столітті, важливо вміти працювати з великими масивами інформації, а також з колегами – журналістами, блогерами, лідерами громадської думки та чітко формулювати основні меседжі.
Також Марія зазначила, що перемагати загарбників треба сучасними вміннями й навичками, а Хаб медіа мобільності – це унікальний і надзвичайно корисний досвід, який позначатиметься на роки журналістської роботи.
Дякуємо Фонду Сергія Притули та донатимо на ЗСУ!