Адреса
Головне бюро ГО «ФУНДАЦІЯ СУСПІЛЬНІСТЬ»
04050, Україна, Київ
вул. Академіка Ромоданова (Пугачова) 6/29, оф.45

Електронна пошта
souspilnistfoundation@gmail.com

Телефони
+38 044 483 03 72
+38 044 483 57 33

19 сесія Хабу медіа мобільності завершилася

З 7 до 21 липня студенти шкіл журналістики з різних регіонів країни пройшли стажування у найкращих редакціях Києва у рамках програми «Хаб медіа мобільності».

Стажування уже вдев’ятнадцяте провела «Фундація Суспільність» спільно з ГО «Інтерньюз-Україна» та за сприяння інтернет-видання «Детектор медіа».

Програма для молодих журналістів мала розпочатися ще у квітні, однак через ковідні виклики навчання перейшло в онлайн: упродовж трьох місяців Хабівці переймали досвід провідних українських журналістів, зокрема розказали та показали «кухню» редакцій шефредактор міжнародного відділу програми «Факти» телеканалу ICTV Андрій Гетьман, ведучий Радіо НВ Дмитро Тузов, керівниця незалежної розслідувальної агенції Слідство.Інфо Анна Бабінець.

Під час двотижневого стажування студенти працювали в редакціях і брали участь в інших навчаннях, серед яких – Школа медіапродакшену онлайн-дебатів.

Слайд галереїСлайд галереїСлайд галереїСлайд галереїСлайд галереїСлайд галереїСлайд галереї

«За 14 днів на Суспільному мовленні я вкотре зрозуміла, що безмежно люблю тележурналістику. А ще більше – людей, які працюють над тим, аби щодня ви дивилися новини, цікаві історії, інтерв’ю і дізнавалися найважливіше якомога швидше.

Що було за ці дні? Та різне. Підготовка БЗ, дві зйомки у перший же день, теми для сюжетів, пошук героїв, цікаві локації, монтаж до 20 вечора і прекрасний досвід створення історій», – поділилася досвідом Наталія Засядько, Чорноморський національний університет імені Петра Могили.

На завершення учасники отримали сертифікати про успішне проходження журналістської інтернатури.

Нагадаємо, що 23 липня завершується відбір на 20 сесію «Хабу медіа мобільності». Деталі за посиланням.

Слайд галереїСлайд галереїСлайд галереї