Адреса
Головне бюро ГО «ФУНДАЦІЯ СУСПІЛЬНІСТЬ»
04050, Україна, Київ
вул. Академіка Ромоданова (Пугачова) 6/29, оф.45

Електронна пошта
souspilnistfoundation@gmail.com

Телефони
+38 044 483 03 72
+38 044 483 57 33

Хаб медіа мобільності – у гібридному форматі

15 квітня стартувала 19 сесія Хабу медіа мобільності. 17 молодих журналістів із різних регіонів країни пройшли відбір та отримали  можливість взяти участь у 15-денному стажуванні у київських редакціях.

Через посилені карантинні обмеження сесію, як і минулоріч, вирішили провести у гібридному режимі. Хабівці приїдуть на стажування до Києва вже 7 липня, а до того часу зустрічатимуться онлайн з відомими медійниками, на яких учасники проєкту рівняються.

З молодими журналістами уже поділився досвідом шефредактор міжнародного відділу програми «Факти» телеканалу ICTV Андрій Гетьман, а також ведучий Радіо НВ Дмитро Тузов, керівниця незалежної розслідувальної агенції Слідство.Інфо Анна Бабінець та журналіст-розслідувач Bihus.Info, хардтокер «Громадського» і автор ютуб-блогу «MokRec» Данило Мокрик.

Слайд галереїСлайд галереїСлайд галереїСлайд галереїСлайд галереї

 

Медійники розказували та показували «кухню» редакцій, ділилися лайфхаками, які напрацювали за роки в журналістиці та відповідали на часто гострі запитання студентів off the record.

Окрім цього, хабівці долучилися до експертної дискусії «Ефективні шляхи впровадження стратегії розвитку Суспільного мовлення в Україні» 30 квітня.

Серія щотижневих онлайн-зустрічей триватиме до приїзду хабівців до Києва. Важливо, що частина студентів уже розпочала стажування у столичних редакціях онлайн.

Стажування організовує Фундація Суспільність спільно з ГО «Інтерньюз-Україна» та за сприяння інтернет-видання «Детектор медіа».