Адреса
Головне бюро ГО «ФУНДАЦІЯ СУСПІЛЬНІСТЬ»
04050, Україна, Київ
вул. Академіка Ромоданова (Пугачова) 6/29, оф.45

Електронна пошта
souspilnistfoundation@gmail.com

Телефони
+38 044 483 03 72
+38 044 483 57 33

Docudays – фестиваль важливих розмов серед журналістів

У рамках фестивалю Docudays буде ряд панельних дискусій на важливі теми в час війни. Зокрема – сторітелінг на війні: як журналіст(к)и можуть допомогти у звершенні правосуддя?

До дня журналіста Docudays організовують панель, де дискутуватимуть, як змінюється війна від швидкості передачі інформації, а також нададуть відповідь – чи можуть журналісти допомогти у звершенні правосуддя?

Також буде порушуватися тема відновлення України. 

Панель присвячена наступним питанням: як Луганські принципи будуть втілюватися на практиці? На яку підтримку може розраховувати Україна? Як кожен і кожна з нас може допомогти відновленню?

Не менш важливе питання, яке буде обговорюватися в рамках фестивалю – це що напишуть про російську агресію підручники з історії?

Що таке геноцид? Які у нього є ознаки? Які довгострокові наслідки для Росії матиме визнання та доведення фактів геноциду в її діях? Час дати вичерпне правове визначення російській агресії, адже це — перший крок для досягнення справедливості.

Панель, яка також зацікавить журналістів для написання наступних матеріалів – Голоси України: як говорити про війну, аби світ розумів. 

У межах цієї події відбудеться обговорення про досвід людей, які несуть важливі меседжі з нашої країни у світ — своїми фільмами, телесюжетами, журналістськими матеріалами, фоторепортажами.

Розмова  буде про найуспішніший досвід: як бути почутими, розповідаючи про Україну та українців/-ок за кордоном, та якими аргументами опонувати песиміст(к)ам та скептикам/-иням, які не вірять у нашу перемогу.

Деталі та ще більше подій в рамках Dоcudays на сайті фестивалю