Адреса
Головне бюро ГО «ФУНДАЦІЯ СУСПІЛЬНІСТЬ»
04050, Україна, Київ
вул. Академіка Ромоданова (Пугачова) 6/29, оф.45

Електронна пошта
souspilnistfoundation@gmail.com

Телефони
+38 044 483 03 72
+38 044 483 57 33

Криза партнерства Польщі і України чи брак стратегічних комунікацій?

Саме про це йшла мова під час форуму «Українсько-польські відносини в контексті широкомасштабного вторгнення Росії в Україну», в якому взяли участь представники Фундації Суспільність.

Варто ще більше посилювати стратегічну співпрацю на усіх рівнях двох держав, які разом боронять європейське майбутнє і навчитися ефективно розв’язувати питання економічних інтересів на користь обох сторін, даючи відсіч провокаціям спільного ворога, наголосили учасники дискусії організованої українськими та польськими університетами у співпраці з громадськими організаціями.

Голова правління Фундації Суспільність Сергій Даниленко підкреслив, що важливо сьогодні унеможливити фрагментацію європейської безпекової політики в час широкомасштабної геноцидної війни Росії проти України і світу. Особлива, в цьому контексті, місія медіа – розповідати світові правду про Україну і героїчний тотальний опір українців. Наша солідарність, заявив медіаексперт Фундації Суспільність Дмитро Тузов, має ключове значення як приклад подолання викликів і стратегічний вимір для майбутнього європейської демократії.