Адреса
Головне бюро ГО «ФУНДАЦІЯ СУСПІЛЬНІСТЬ»
04050, Україна, Київ
вул. Академіка Ромоданова (Пугачова) 6/29, оф.45

Електронна пошта
souspilnistfoundation@gmail.com

Телефони
+38 044 483 03 72
+38 044 483 57 33

Лідерську двадцятку ювілейного – 25 Воєнного хабу сформовано!

Цього року програма “Хаб медіа мобільності” відзначає своє десятиріччя з часу заснування. На наступному тижні до Києва прибудуть нові учасники – 25 Воєнного хабу, які візьмуть участь у святкуванні цього ювілею.

Ця особлива журналістська програма має за мету розвивати систему стажування студентів випускних курсів бакалаврату та магістратури шкіл журналістики з усієї країни, зокрема із звільнених громад. Її завдання – надавати можливість учасникам відпрацювати в провідних медіа, слідуючи світовому досвіду інтернатури.

Проект сприяє розвитку та збереженню в професії найкращих молодих журналістів, а також налагодженню тісної співпраці між університетами, що готують фахівців журналістських спеціальностей, та редакціями. Програма стажування включає в себе ознайомлення з щоденною практикою провідних медіа країни, розвиток лідерських журналістських навичок, передачу досвіду авторитетних медіа на регіональний рівень та залучення молодих журналістів до професійних журналістських об’єднань.

Зараз понад пів тисячі учасників проєкту об’єднує Асоціація випускників Хабу медіа мобільності. Історія успіху нового покоління медіапрофесіоналів надихає нас ще більше!