Адреса
Головне бюро ГО «ФУНДАЦІЯ СУСПІЛЬНІСТЬ»
04050, Україна, Київ
вул. Академіка Ромоданова (Пугачова) 6/29, оф.45

Електронна пошта
souspilnistfoundation@gmail.com

Телефони
+38 044 483 03 72
+38 044 483 57 33

Нагородження спеціальною відзнакою Фундації Суспільність за високі журналістські стандарти та репортерську стійкість 2022

Цього року спеціальною відзнакою Фундації Суспільність за високі журналістські стандарти і репортерську стійкість нагороджено Вікторію Ковцун, журналістку телеканалу 1+1. Церемонія вручення нагороди відбувалася в рамках підведення підсумків проєкту Антитеза/IMS і за сприяння National Press Club Ukraine та Незалежної медійної ради.
Лауреатка у своїй номінаційній промові зазначила, що розповідати людям правду про події в країні, яка бореться за свою свободу, щоденний героїзм громадян — це великий виклик і честь для кожного репортера.

У рамках заходу відбулося відкриття виставки антидезінформаційного плакату, обговорення кампанії «Нас не надуриш» і рубрики «Антитеза» на Радіо НВ.

Голова Наглядової ради Фундації Суспільність Олександр Буценко наголосив, що війна з ворогом, обстоювання національної ідентичности потребує іноваційних рішень і об’єднання зусиль медіа та культурних ініціатив.