Адреса
Головне бюро ГО «ФУНДАЦІЯ СУСПІЛЬНІСТЬ»
04050, Україна, Київ
вул. Академіка Ромоданова (Пугачова) 6/29, оф.45

Електронна пошта
souspilnistfoundation@gmail.com

Телефони
+38 044 483 03 72
+38 044 483 57 33

Наша стійкість народжується через випробування

Цінності, ефективні дії, критичне мислення, вміння керувати своєю емоційною та енергетичною силою – відновлюють і розвивають журналістські навички та вміння. За останній період в рамках програми Mental Support for Media ми надавали підтримку медійникам, щоб допомогти їм зберігати та посилювати своє психічне здоров’я і ефективно працювати в складних умовах.

41 медійник скористався індивідуальними консультаціями, а загалом надано 117 годин підтримки.

Також проведено два важливих вебінари з експертами: “Техніки емоційної саморегуляції” з Анастасією Ніжнік та “На які маркери варто звернути увагу в контексті психічного здоров’я і коли звертатись за допомогою. Як знайти слова та скерувати за підтримкою колегу” з Антоном Покалюхіним.

Нагадуємо, що також ми відкрили можливість для редакцій отримати «постери підтримки», які створені талановитим Нікітою Тітовим. Ці постери наповнені турботою та нагадують про важливість дбати про своє психічне благополуччя. Щоб безкоштовно отримати постери для розміщення у редакції, потрібно лише заповнити реєстраційну форму за посиланням: https://forms.gle/aJdKRUG5oKey26198

Фундація Суспільність продовжує розвивати програму ментальної допомоги у співпраці з Центром психічного здоров’я БрейнКульт, завдяки підтримці наданій Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) через проект «Медійна Програма, Internews», який виконується міжнародною організацією Internews Network. Можливість психологічної підтримки для журналістів і медійників постійно доступна у межах програми Mental Support for Media.