Адреса
Головне бюро ГО «ФУНДАЦІЯ СУСПІЛЬНІСТЬ»
04050, Україна, Київ
вул. Академіка Ромоданова (Пугачова) 6/29, оф.45

Електронна пошта
souspilnistfoundation@gmail.com

Телефони
+38 044 483 03 72
+38 044 483 57 33

Олена Ремовська отримала відзнаку Фундації Суспільність за особливий внесок у розвиток журналістики і високі професійні стандарти

Цього року спеціальною відзнакою Фундації Суспільність за особливий внесок у розвиток журналістики і високі професійні стандарти нагороджено Олену Ремовську, журналістку Суспільного, авторку програми «Ремовська Інтерв’ю».

Церемонія вручення нагороди відбувалася в рамках проєкту Національний прес клуб спільно з Асоціацією випускників Хабу медіа мобільності.

Лавреатка в своїй номінаційній промові зазначила, що журналістська діяльність надзвичайно комплексне й кропітке ремесло, яке потребує максимального докладання зусиль. Проте журналістика – це потужний інструмент донесення правди світові, що роблять зараз українські медійники.

На врученні нагороди з візійною промовою виступив Андрій Куликов, співзасновник Громадського радіо та голова Комісії журналістської етики. Він наголосив, що українська журналістика протягом двох років дуже змінилася, щодня трансформується, і через це виникають нові виклики, але й можливості. На його думку важливо практикувати етику в професійній роботі, а це передовсім поважати свою аудиторію, дбати за її життя, добробут і психічне здоров’я.

Президентка Асоціації випускників Хабу медіа мобільності Ольга Круглій підкреслила, що нині журналістська робота потребує особливої віддачі і внутрішньої мобілізації. І якраз Олена Ремовська є високим професіоналом з грунтовним досвідом і прикладом для наслідування початківцям в професії.

Голова Наглядової ради Фундації Суспільність Олександр Буценко, який вручав відзнаку наголосив, що нині українські журналісти і, зокрема, Суспільне є впливовим чинником нашої ідентичності в боротьбі проти агресора, перекручення історії та привласнення ворогом здобутків української культури, а також фактором формування сили і сталості українців.