Адреса
Головне бюро ГО «ФУНДАЦІЯ СУСПІЛЬНІСТЬ»
04050, Україна, Київ
вул. Академіка Ромоданова (Пугачова) 6/29, оф.45

Електронна пошта
souspilnistfoundation@gmail.com

Телефони
+38 044 483 03 72
+38 044 483 57 33

Стажування у рамках 22-го Хабу медіа мобільності завершилось

9 серпня завершився 22-й, Воєнний Хаб медіа мобільності.

22 студенти з різних регіонів України два тижні проходили стажування у провідних редакціях столиці, зокрема в «Укрінформі», «Деекторі медіа», «Суспільному», The Ukrainians та інших.

Вони також познайомилися із редакціями ТРК «Київ» та «Слідство.інфо», дізналися більше про роботу у зоні бойових дій від ведучого «Радіо НВ» Дмитра Тузова та провели два дні на конференції від «Фундації Суспільність» #ВОЄННІ МЕДІАВИКЛИКИ2022.

Слайд галереїСлайд галереїСлайд галереїСлайд галереїСлайд галереї

Фундація Суспільність подарувала мені надзвичайну можливість відчути себе членом інформаційного фронту України, зрозуміти як працюють редакції та познайомитись з провідними журналістами. Цей досвід є неоціненним. Я досі тішусь, що стала частинкою цієї “Хабівської родини”. Де зранку тебе розбудять під час повітряної тривоги, принесуть вафельку в номер, вислухають і обіймуть,  –  Надія Паніван, студентка Черкаського національного університету ім. Богдана Хмельницького.

На завершення студенти отримали сертифікати про успішне проходження журналістської інтернатури. На церемонії вручення були присутні Тарас Петрів, президент «Фундації Суспільність» та Дмитро Тузов, ведучий «Радіо НВ».

Нагадаємо, Хаб медіа мобільності – це можливість для студентів з різних регіонів пройти 15-денне стажування у київських редакціях та вдвідувати спеціальні заходи від «Фундації Суспільність».