Адреса
Головне бюро ГО «ФУНДАЦІЯ СУСПІЛЬНІСТЬ»
04050, Україна, Київ
вул. Академіка Ромоданова (Пугачова) 6/29, оф.45

Електронна пошта
souspilnistfoundation@gmail.com

Телефони
+38 044 483 03 72
+38 044 483 57 33

Завершилася уже 18 сесія Хабу медіа мобільності

30 жовтня завершилася уже вісімнадцята сесія Хабу медіа мобільності.

Цього разу проходили стажування у провідних столичних редакціях та геть нових — карантинних — умовах тридцятеро молодих журналістів із різних регіонів України.

За два тижні хабівці опанували інтенсивний практичний курс з виготовлення інформаційних продуктів для конвергентних редакцій, радіо, ТБ, соціальних мереж та теоретичні засади роботи сучасного універсального журналіста. Зокрема, поспілкувалися з відомими особистостями у сфері медіа, у тому числі з Дар’єю Юровською – медіаменеджеркою, однією з архітекторок системи Суспільного мовлення, а також пройшли інтенсивне навчання Школи стратегічних комунікацій та антифейку.

“Дуже важливо за період стажування обмінятись контактами з учасниками, потоваришувати та не забувати один про одного. Після того, як розійдемось по своїх редакціях, ці контакти будуть дуже корисними у роботі. Тим паче, що ми усі з різних регіонів і можемо бути фактично особистими власкорами один для одного. Не забувайте про це!” — ділиться Юлія Щетина з Херсона, яка проходила стажування на Радіо Свобода, Радіо НВ та 5 каналі.

На завершення учасники отримали сертифікати про успішне проходження журналістської інтернатури.

Ця журналістська інтернатура стала можливою за підтримки проекту USAID «Медійна програма в Україні», що реалізується міжнародною організацією Internews, та за допомоги приватних благодійників.