Адреса
Головне бюро ГО «ФУНДАЦІЯ СУСПІЛЬНІСТЬ»
04050, Україна, Київ
вул. Академіка Ромоданова (Пугачова) 6/29, оф.45

Електронна пошта
souspilnistfoundation@gmail.com

Телефони
+38 044 483 03 72
+38 044 483 57 33

Експертне обговорення «Нові виміри російської пропаганди в світових медіа та соціальних мережах. Практичні рекомендації як опиратися російській дезінформації в 2024 році»

У 2024 році році Росія впливатиме на виборчі перегони по всьому світу.

Путінський режим, провадячи геноцидну війну і прагнучи змінити світовий порядок, використовує інформацію як зброю і маніпулює людськими емоціями та відчуттями. Російські спецслужби дедалі ширше застосовують в своїх спецопераціях фабрики розповсюдження брехливих наративів, «придуману реальність», лідерів громадської думки та можливості штучного інтелекту. Нас може чекати цунамі фальсифікованої інформації та так званого «синтетичного» контенту, – від масованих «зливів», складного клонування голосу до підроблених вебсайтів.

Як протидіяти російській дезінформаційній машині? Про це говоритимемо під час онлайн-дискусії «Нові виміри російської пропаганди в світових медіа та соціальних мережах. Практичні рекомендації як опиратися російській дезінформації в 2024 році», яку Фундація Суспільність проводить 30 січня, о 12.00 за сприяння «Інтерньюз-Україна», «Детектора медіа» та Незалежної медійної ради.

Для участі у заході просимо реєструватися за посиланням: https://bit.ly/48CsEyi