Адреса
Головне бюро ГО «ФУНДАЦІЯ СУСПІЛЬНІСТЬ»
04050, Україна, Київ
вул. Академіка Ромоданова (Пугачова) 6/29, оф.45

Електронна пошта
souspilnistfoundation@gmail.com

Телефони
+38 044 483 03 72
+38 044 483 57 33

Рефлексували та ментально перезавантажувались

Команда Фундації Суспільність провела вечір, присвячений ментальному здоров’ю – Mental health evening for media. Розпочали зустріч у дружньому журналістському колі з презентації попередніх результатів дослідження про психологічний стан медійників. Програма Mental support for media допомогла вже більше 20-ти редакціям і невпинно продовжує це робити. Адже в воєнний час постійний стрес і робота в режимі 24/7 залишають свій слід на кожному. Було корисно почути не тільки цифри, але й реальні історії, які допомогли зрозуміти, що редакції не одні в своїх переживаннях.

Спілкування і взаєморозуміння – це те, що робить нас сильнішими і дозволяє рухатися вперед навіть у найскладніші часи. Особливу увагу приділили практикам для перепочинку і відновлення. Це допоможе нам зберігати баланс і підтримувати своє ментальне здоров’я.

Наприкінці вечора нас чекав художній «привіт» від талановитого Нікіти Тітова. Його творчість надихнула і додала барв у наші будні. Ментальне здоров’я – це основа нашої продуктивності і сили! Дякуємо всім, хто доєднався!

Організатори: Фундація Суспільність у співпраці з Центром психічного здоров’я БрейнКульт завдяки підтримці наданій Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) через проект «Медійна Програма, Internews в Україні», який виконується міжнародною організацією Internews Network. Захід організовано в рамках програми підтримки медіа — Mental Support for Media: support4media.com