Адреса
Головне бюро ГО «ФУНДАЦІЯ СУСПІЛЬНІСТЬ»
04050, Україна, Київ
вул. Академіка Ромоданова (Пугачова) 6/29, оф.45

Електронна пошта
souspilnistfoundation@gmail.com

Телефони
+38 044 483 03 72
+38 044 483 57 33

Конкурс професійної журналістики «Честь Професії» оголосив переможців 2024 року

Конкурс відзначив кращі журналістські матеріали, які вирізняються високою професійною якістю. Команда Фундації Суспільність традиційно делегує свого експерта до відбіркової комісії на запрошення оргкомітету, а також цього разу побувала на церемонії вручення відзнак. Завжди вболіваємо за круті матеріали. 

Цей конкурс підкреслює важливу соціальну роль журналістики та необхідність виробництва та пошанування якісного журналістського контенту. Дякуємо колегам з Національної асоціації мовників за 15 річну блискучу організацію заходу і, особливо Тетяні Лебедєвій, Катерині Мясниковій, які провадять конкурс за будь-яких найкритичніших обставин. 

Оголошення переможців п’ятнадцятого конкурсу «Честь Професії 2024» стала важливою подією для медійної спільноти. Цього року отримали рекордну кількість заявок – 1240 матеріалів, з яких 990 були представлені в основних номінаціях та 250 у спеціальних. Нагороди вручили фіналістам у 6 основних номінаціях, 5 спеціальних номінаціях та 8 спецпризах. 

Вітаємо всіх номінантів і переможців та бажаємо наснаги продовжувати поширювати правду! Конкурс «Честь Професії» під оперативною орудуою Інни Мельникової продовжує утверджувати високі стандарти журналістики та підтримувати професіоналів, які своєю працею та відданістю справі сприяють розвитку української журналістики.