Адреса
Головне бюро ГО «ФУНДАЦІЯ СУСПІЛЬНІСТЬ»
04050, Україна, Київ
вул. Академіка Ромоданова (Пугачова) 6/29, оф.45

Електронна пошта
souspilnistfoundation@gmail.com

Телефони
+38 044 483 03 72
+38 044 483 57 33

Суспільне: виклики реформи, фінансування та дотримання етичних стандартів

Чим зараз живе суспільний мовник? Як він реформувався? Що з фінансуванням? Відповіді на ці питання учасники конференції почули під час панелі «Феномен суспільного мовлення в Україні». Своїми думками ділилися Світлана Остапа, голова наглядової ради Суспільного мовлення, Микола Чернотицький, голова правління Суспільного мовлення та Дмитро Козлов, член правління Суспільного мовлення.

Світлана Остапа згадала про створення Суспільного: «Ми вирішили, що ми все будемо робити вищого ґатунку, і до нас були високі очікування: що ми будемо робити все і одразу. Проте не враховували, що нас не фінансуватимуть ні для розвитку, ні для виживання.»

Микола Чернотицький порушив тему фінансування мовника: «На жаль, ми продовжуємо частково бути в режимі виживання, доводити нашу необхідність. 480 мільйонів гривень потрібно компанії для утримання, те що більше – це вже буде про розвиток.»

«Люди, для яких Суспільне є першим робочим місцем, впевнені, що в нас є етика, що ми відповідаємо стандартам, що ми не приймаємо джинси.», — Дмитро Козлов.