Адреса
Головне бюро ГО «ФУНДАЦІЯ СУСПІЛЬНІСТЬ»
04050, Україна, Київ
вул. Академіка Ромоданова (Пугачова) 6/29, оф.45

Електронна пошта
souspilnistfoundation@gmail.com

Телефони
+38 044 483 03 72
+38 044 483 57 33

Восьмигодинний суботній інтенсив 26 Хабу медіа мобільності пройдено!

Інтенсивність зашкалювала, як і кількість авторитетних тренерів. Ми поділились знаннями та досвідом з нашими хабівцями. Зокрема, Катерина Федотенко, знана телевізійниця, розповіла про роботу журналіста в умовах повномасштабного вторгнення, про досвід ефірів у перші дні війни та про важливість підтримки одне одноного в редакції

Підхоплюючи тему повномасштабного вторгнення, Дмитро Тузов, медіаналітик Фундації Суспільність та ведучий Радіо НВ провів авторський тренінг з роботи в прифронтових регіонах та ознайомилися з необхідним обладнанням для роботи воєнкора.

Аби не панікувати в стресових умовах, інструктор Ігор Канчалаба з центру “Континент” провів майстер-клас з домедичної підготовки.

Не змогли оминути й топову тему подкастів та сторітелінгу у соцмережах. Ольга Круглій, журналістка, комунікаційниця та подкаст-продусерка, поділилась лайфхаками та фішками створення аудіо- та відеопроєктів.

Про алгоритми та контент розповів Ігор Розкладай, заступник голови ЦЕДЕМ. Зокрема поділився як розповідати про війну онлайн та як перемагати ворога у соцмережах.

Програма реалізується завдяки підтримці наданій Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) через проект «Медійна Програма, Internews в Україні», який виконується міжнародною організацією Internews Network.