Адреса
Головне бюро ГО «ФУНДАЦІЯ СУСПІЛЬНІСТЬ»
04050, Україна, Київ
вул. Академіка Ромоданова (Пугачова) 6/29, оф.45

Електронна пошта
souspilnistfoundation@gmail.com

Телефони
+38 044 483 03 72
+38 044 483 57 33

Подаруй собі вечір на відновлення!

Запрошуємо представників медіа на Mental Health Evening for Media. Mental Health Evening — це вечір для вас і для вашого відновлення. Альтернатива для тих, в кого нема часу чи можливості на кількаденні «ретрити», але є потреба провести затишний вечір у колі своїх.

Запрошуємо на: – Майстер клас з йоги «на робочому місці»; – Розмову про основи травмачутливої комунікації з колегами та стабілізації; – Смаколики

На майстер-класі з йоги «на робочому місці» ми пропонуємо ряд вправ, які ви можете виконувати у перерві між роботою для покращення свого самопочуття та зміцнення. Вправи, для яких не потрібні ні килимок, ні спортивний одяг: головне — це ви.

У темі травмачутливої комунікації ми розглянемо базові принципи спілкування з людиною, яка перебуває у стані гострого стресу, а також способи її стабілізації. Це не про те, щоб брати на себе роль психотерапевта, а про те, щоб могти у складний момент підтримати колегу та створити психологічну безпеку в колективі.

Де? У центрі Києва, у світлому просторі Generator

Коли? 20 вересня о 17:45

Тривалість? До 2х годин

Що потрібно для участі? Заповнити форму реєстрації за посиланням https://forms.gle/hahaGyXmYmViJP1J8; Отримати підтвердження вашої участі на електронну скриньку. Реєстрація на захід відкрита до 12:00 20 вересня.

Участь безкоштовна при попередній реєстрації та після отримання листа-підтвердження вашої участі.

Організатори події: Фундація Суспільність у співпраці з Центром психічного здоров’я БрейнКульт, в рамках «Медійна Програма, Internews в Україні», що виконується міжнародною організацією Internews.