Адреса
Головне бюро ГО «ФУНДАЦІЯ СУСПІЛЬНІСТЬ»
04050, Україна, Київ
вул. Академіка Ромоданова (Пугачова) 6/29, оф.45

Електронна пошта
souspilnistfoundation@gmail.com

Телефони
+38 044 483 03 72
+38 044 483 57 33

17 сесія Хабу медіа мобільності завершилася

28 липня завершилася 17 сесія Хабу медіа мобільності – програми двотижневого стажування для студентів-журналістів у провідних київських редакціях.

Хабівці мали приїхати до столиці 1 квітня, та пандемія коронавірусу внесла корективи у плани. Упродовж трьох місяців навчалися та підтримували зв’язок у форматі Zoom.

14 липня 15 учасників Хабу медіа мобільності приїхали на стажування. Упродовж двох тижнів хабівці не тільки працювали у редакціях, а й зустрічалися з відомими особистостями.

У день вручення сертифікатів для учасників програми виступили: Світлана Заліщук, відома журналістка та громадська діячка, Дмитро Тузов, ведучий Радіо НВ, Крістофер Етвуд, член команди BBDO.

«Взагалі Хаб дав можливість оцінити себе по-іншому: відкрити щось нове з точки зору особистих якостей, укріпити бачення себе у певних речах чи спростувати упередження стосовно власного «я».

По-перше, кожен день, проведений в редакції, давав розуміння того, яку відповідальність мають журналісти, навіть ті, хто пишуть інформаційні довідки на 1 хвилину для радіоефіру. А по-друге, я збагнув, що сила справжніх журналістів полягає також і в усвідомленні ними того, що вони мають ту саму відповідальність за наші знання про цей буремний світ», — ділиться враженнями Роман Куліш, який проходив стажування на Радіо НВ.

Цей про’кт став можливим за підтримки проекту USAID «Медійна програма в Україні», що реалізується міжнародною організацією Internews, та за допомоги приватних благодійників.