Адреса
Головне бюро ГО «ФУНДАЦІЯ СУСПІЛЬНІСТЬ»
04050, Україна, Київ
вул. Академіка Ромоданова (Пугачова) 6/29, оф.45

Електронна пошта
souspilnistfoundation@gmail.com

Телефони
+38 044 483 03 72
+38 044 483 57 33

Антитеза. Розмови про важливе в укритті.

Фундація Суспільність запускає новий проект “Антитеза” – розмови з провідними українськими інтелектуалами, авторитетними фахівцями, лідерами громадської думки. 

Антитеза – це безпечні розмови про важливе. Про силу духу, про те, чому так відбувається, і що може бути далі. Про війну не з новин, про війну навколо кожного з нас. Про війну, в якій і яку ми переможемо.

Перші тижні війни – час швидких новин і оперативної інформації. Чим далі – тим менше можливостей розповідати. Бо війна. Бо таємниця. Бо не можна заважати військовим і грати на руку ворогу.

Кожен з нас переживає неймовірні метаморфози. Година як маленьке життя, кожна сирена – як смерть, і відбій як відродження. Ми не встигаємо думати, тільки жити.

Ми пропонуємо зупинитись, вдихнути і видихнути. Поговорити і послухати. Поставити питання. Найкращим розумам нашого часу, які мають що сказати.

Ми запрошуємо наших співрозмовників у місце-символ. У місце-оплот. Безпечний бункер, укриття для наших розмов. Свідками яких станете ви та міцні стіни укриття.

Зустрічі відбуватимуться онлайн на нашій сторінці у Фейсбуці та на сторінках партнерських медіа КУРС, Репортер, ТРК “РАІ”. Глядачі матимуть змогу поставити запитання нашим співрозмовникам, залишивши коментар під трансляцією. 

Гостей у бункері зустрічатимуть Іван Ципердюк та Ірина Михальчук.

Долучайтесь до першої розмови вже у четвер, 14 квітня. О 14:00 почуємо сучасного українського письменника-прозаїка Тараса Прохаська.