Адреса
Головне бюро ГО «ФУНДАЦІЯ СУСПІЛЬНІСТЬ»
04050, Україна, Київ
вул. Академіка Ромоданова (Пугачова) 6/29, оф.45

Електронна пошта
souspilnistfoundation@gmail.com

Телефони
+38 044 483 03 72
+38 044 483 57 33

Дбати про своє психічне здоров‘я важливо, а в час постійних викликів та потоку новин на чутливі теми — особливо потрібно!

Саме тому, Хаб стійкості, в рамках програми Mental Support for Media, разом з українським художником та ілюстратором Нікітою Тітовим, вирішили дослідити як візуально зробити тему турботи ближчою для тих, хто щодня тримає нас у фокусі подій, щоб ми знали та розуміли ситуацію на фронті і в Україні загалом.

У роботі над дослідженням ми залучили близько 40 журналістів та журналісток, які активно працюють з темою війни та/або працюють в зоні бойових дій.Ми радо ділимось з вами серією візуалізацій про потребу чути і бути почутим, розуміти, підтримувати себе і близьких, бо людяність і повага — один з найцінніших наших ресурсів, які важливо берегти і розвивати. Власне, це є в тому числі запорукою можливості продовжувати робити свою роботу якісно.

Якщо ви працюєте в медіа, заповнюйте заявку, аби отримати вже роздруковані постери: https://cutt.ly/Qw759m8b

Також нагадуємо, що можливість психологічної підтримки для журналістів і медійників постійно доступна у межах програми Mental Support for Media.