Адреса
Головне бюро ГО «ФУНДАЦІЯ СУСПІЛЬНІСТЬ»
04050, Україна, Київ
вул. Академіка Ромоданова (Пугачова) 6/29, оф.45

Електронна пошта
souspilnistfoundation@gmail.com

Телефони
+38 044 483 03 72
+38 044 483 57 33

Робота іде, аж гай шумить!

Понад сотню заявок – від Сум до Одеси, від Харкова до Луцька – отримали ми на курс «Медіаменеджмент для молоді» за кураторства Tetiana Kyselchuk. Подалися амбітні вперті і переконані, бо треба було мати неймовірний задум, креативний драйв, проектну ідею у сфері медіа. Кандидати надіслали й справді проекти найрізноманітніших форматів як на стадії ідеї, так і на початковій фазі втілення. Але ж головне – це отримані сенси та меседжі від сміливців готових вчитися і реалізовувати медіапроєкти в непростий час, зміцнюючи нашу силу і стійкість.

Відбіркова комісія працює вдень і вночі, в будні і вихідні, аби уважно розглянути всі заявки і обрати двадцятку тих, хто приїде на тиждень до Києва опановувати нові скіли.

А курс «Медіаменеджмент для молоді» охоплюватиме різні сфери, включаючи розробку стратегії, адміністрування організації, редакційну політику, фандрайзинг, маркетинг, презентацію проектів, роботу із соціальними мережами, розробку веб-сайтів, кібербезпеку, управління персоналом та інших проривних складових. Спікери і тренери вже готують неймовірні кейси знань, вмінь та навичок.

Andrey Boborykin, Oleksandra Chernova, Bogdan Logvynenko, Morzhova Iryna, Dmitry Khorkin, Лук’ян Галкін, Mariia Ishchenko, Тимур Левчук, Kateryna Feleniuk, Olena Dunyak, Владислав Грезєв, Віталій Руденький, Yaropolk Tymkiv, Ivan Prymachenko, Khrystyna Havryliuk