Адреса
Головне бюро ГО «ФУНДАЦІЯ СУСПІЛЬНІСТЬ»
04050, Україна, Київ
вул. Академіка Ромоданова (Пугачова) 6/29, оф.45

Електронна пошта
souspilnistfoundation@gmail.com

Телефони
+38 044 483 03 72
+38 044 483 57 33

Комплексно допомагаємо і підтримуємо журналістів!

Скористайтеся можливостями програми Mental Support for Media ще у серпні. Комплексно допомагаємо і підтримуємо журналістів!Безоплатний супровід пріоритетно надається редакціям та окремим журналістам, які працюють в зонах бойових дій та локаціях наближених до ліній зіткнення.

В основі програми лежить розроблена і перевірена нами модель комплексного супроводу редакцій, яка включає 4 компоненти: -діагностика; -навчання; -індивідуальні консультації; -та заходи з відновлення журналістів.

Подати заявку на безоплатну підтримку можна на сайті програми: support4media.com. Наскільки ефективна такого роду підтримка? 100% позитивних відгуків щодо взаємодії з психотерапевтами програми MSM — така суб’єктивна оцінка тих журналістів, які мали пройшли підсумкове опитування. Також: у 79% журналістів зменшився рівень вигорання, у 85% журналістів зменшився рівень надмірної тривоги, у 95% – зменшились симптоми депресії.

Раді також ділитися з вами підсумками за липень у рамках програми Mental Support for Media. За попередній місяць:

  • було проведено 127 годин індивідуальних консультацій;
  • провели 2 заходи відновлення для журналістів з Харкова, Чернігова, Одеси, Сум, Києва і інших міст;
  • організували 1 координаційно-відновлювальну зустріч з нашою командою фахівців психічного здоров’я, щоб підтримка ставала ще кращою і ширшою;
  • провели 2 вебінари про важливі теми взаємодії, підтримки та відновлення;
  • запустили процес вдосконалення технічного забезпечення, щоб взаємодія завжди була зручною і комфортною.

Фундація Суспільність у співпраці з Центром психічного здоровʼя БрейнКульт, в рамках «Медійна Програма, Internews в Україні», що виконується міжнародною організацією Internews.