Адреса
Головне бюро ГО «ФУНДАЦІЯ СУСПІЛЬНІСТЬ»
04050, Україна, Київ
вул. Академіка Ромоданова (Пугачова) 6/29, оф.45

Електронна пошта
souspilnistfoundation@gmail.com

Телефони
+38 044 483 03 72
+38 044 483 57 33

Ми пропонуємо надійний захист для журналістів у небезпечних зонах!

Команда Фундації Суспільність разом з партнерами продовжує реалізовувати проєкт страхування журналістів, які працюють у небезпечних умовах. Ця ініціатива є надзвичайно важливою підтримкою для медійників, особливо в умовах війни.

За червень ми отримали 50 заявок, застрахувавши 25 медійників на 95 робочих днів. Медіа, які скористались послугами фонду: Суспільне, Центр журналістських розслідувань, 360 Медіа (war360), телеканал Інтер, UNITED24 Media, Кордон Медіа, Слідство інфо, Gwara media.

За липень ми отримали 25 заявок і застрахували 20 журналістів на 44 дні. Цього місяця ми допомогли таким медіа: Суспільне, UNITED24 Media, Кордон Медіа, Слідство інфо, Телекомпанія «МАРТ»

Щоб подати заявку, переходьте за посиланням: https://cutt.ly/Nezm0WfW ! Забезпечте свою безпеку, скориставшись програмою страхування!

Фундація Суспільність вдячна за надійну співпрацю нашим партнерам: Асоціація незалежних регіональних видавців України, Детектор медіа, Центр демократії та верховенства права, Інститут Масової Інформації (ІМІ) , ІРРП – Інститут розвитку регіональної преси.

Проєкт реалізовує Асоціація незалежних регіональних видавців України (АНРВУ) за фінансової підтримки European Centre for Press and Media Freedom ECPME, Federal Foreign Office, Voices of Ukraine в рамках ініціативи Hannah-Arendt-Initiative. Піклуйтеся про свою безпеку разом з нами!