Адреса
Головне бюро ГО «ФУНДАЦІЯ СУСПІЛЬНІСТЬ»
04050, Україна, Київ
вул. Академіка Ромоданова (Пугачова) 6/29, оф.45

Електронна пошта
souspilnistfoundation@gmail.com

Телефони
+38 044 483 03 72
+38 044 483 57 33

Приймаємо заявки за програмою Міжнародного фонду страхування журналістів!

Уже цього тижня розпочинаємо приймати заявки за програмою Міжнародного фонду страхування журналістів. Тож, ви можете розраховувати на підтримку. Робота журналістів в умовах війни є надзвичайно цінною, оскільки ви допомагаєте світові дізнатися правду про ті воєнні злочини, які відбуваються в нашій країні. Але в той же час ви маєте почуватися безпечно та захищено під час виконання професійних завдань.

Міжнародний фонд страхування журналістів (МФСЖ) — це ініціатива шести громадських організацій: Фундації Суспільність, Асоціації незалежних регіональних видавців України (АНРВУ), ІМІ (Інституту масової інформації), Детектора медіа, ЦЕДЕМ (Центру демократії та верховенства права) та ІРРП (Інституту розвитку регіональної преси).

Отримати страхування можуть фіксери, журналісти/відеоператори/редактори/фотографи незалежних українських медіа, які направляються в офіційне відрядження в зони бойових дій, на звільнені території, прикордонні території з Росією та Білоруссю, прифронтові території, мають засоби захисту. Пріоритети надаються тим, хто пройшов безпекові тренінги та курси домедичної допомоги.

Строк відрядження —  від 1 до 20 днів на одного журналіста та відеоператора/редактора/фотографа, що є членами однієї команди, що їде у відрядження.

Незалежний орган проєкту — Координаційна рада МФСЖ – розглядає кожну заявку та приймає рішення про страхування чи відхилення заявки.

В разі позитивного рішення наші координатори зв’яжуться з вами.

Зверніть, будь ласка, увагу, що заявку треба подати не пізніше, ніж за 36 годин до відрядження.

За посиланням можна подати заявку на страхування.