Адреса
Головне бюро ГО «ФУНДАЦІЯ СУСПІЛЬНІСТЬ»
04050, Україна, Київ
вул. Академіка Ромоданова (Пугачова) 6/29, оф.45

Електронна пошта
souspilnistfoundation@gmail.com

Телефони
+38 044 483 03 72
+38 044 483 57 33

Великий звіт про геноцидну політику Росії стосовно України

Щойно було презентовано важливий Звіт для усіх журналістів світу і громадськості з метою викриття і глибшого розуміння, того що в 21 столітті чинить кривавий кремлівський режим.
Давайте нарешті визнаємо, що геноцидні наративи Росії вкорінені в колоніальних наративах, а пропагандистські наративи ставлять під сумнів українську ідентичності і побудовані на ще радянських дезінформаційних кампаніях, закликає Крістофер Етвуд, голова групи радників Фундації Суспільність, який є одним з дорадників цього документу. Росія вчиняє геноцид в Україні, тому винні у цих злочинах мають бути притягнуті до відповідальності, а російська держава несе відповідальність за порушення Конвенції про геноцид.
Подальше обговорення геноцидної політики, на його думку, змусить усіх протистояти цій страшній реальності, і світ почне розмірковувати над основними наративами, які спровокували немислимі звірства РФ в Україні. Бо російські вищі посадовці продовжують підбурювати до геноциду, заперечуючи право українців на ідентичність і жити в незалежній державі.

Зупинити людиноненависницьку ідеологію путінізму – обов’язок і завдання світу.

Пропонуємо вашій увазі повний текст звіту, підготовленого нашими колегами з New Lines і Центру з прав людини Рауля Валленберга.