Адреса
Головне бюро ГО «ФУНДАЦІЯ СУСПІЛЬНІСТЬ»
04050, Україна, Київ
вул. Академіка Ромоданова (Пугачова) 6/29, оф.45

Електронна пошта
souspilnistfoundation@gmail.com

Телефони
+38 044 483 03 72
+38 044 483 57 33

Razom for Ukraine. Як американський фонд збирає мільйони на допомогу Україні

Американський фонд “Razom for Ukraine” створили в січні 2014 року під час Революції Гідності. Команда займається постачанням життєво необхідних засобів, адвокацією та програмами грантів для низових організацій в Україні, евакуацією населення та реалізовує медичні програми. Президентка фундації – етнічна українка Дора Хомяк.

Слайд галереїСлайд галереїСлайд галереї

12 липня у Києві відбулася прес-конференція “Razom for Ukraine”: «$57 млн. допомоги для України: звіт благодійного фонду “Razom for Ukraine” про роботу за 4 місяці війни».

Від початку повномасштабної російської війни в Україні американський благодійний фонд «Razom for Ukraine» зібрав більше 57 мільйонів, та закупив гуманітарної допомоги на 38 мільйонів.

Наші проекти сприяють розвитку більш успішної України. Це наша мета. Ми знаємо, що є величезний потенціал. І зараз основне завдання – зупинити “кровотечу”, щоб цей потенціал країни виходив в світ, — Дора Хомяк, президентка “Razom for Ukraine”.

Організація активно підтримує фінансово українські організації та ініціативи.

Для подачі заявок на гранти від благодійного фонду “RAZOM” необхідно надіслати запит на електронну пошту info@razomforukraine.org. У відповідь менеджери надішлють форму для заповнення. Гранти будуть цікаві місцевим громадським ініціативам, які допомагають з продуктами, забезпеченням місця для проживання тощо постраждалим від війни.

Також фонд запрошує військових отримати необхідні засоби тактичної медицини або зв’язку.

Для цього потрібно:

  1. На бланку військової частини написати лист-запит на благодійний фонд «Разом для України». В листі вказати контакний номер телефону, ПІБ та посаду. Запити від третіх осіб не приймаються, оскільки з балансу фонду можна передавати кошти лише по акту прийому-передачі.
  2. Фото листа, з підписом і печаткою від уповноваженої особи з в/ч, необхідно надіслати на електронну пошту zapyt@razomforukraine.org, оригінал потрібно буде передати при отриманні вантажу.
  3. Після опрацювання заявки, представники фонду сконтактують із уповноваженими військової частини, а водії доставлять узгоджене замовлення в частину.
  4. У разі замовлення ЛИШЕ дрону/квадрокоптеру (без тактичної медицини) – необхідно заповнити Google-форму: https://forms.gle/umeCcGxFXy1SKwZH6

Детальніше за посиланням:  https://www.razomforukraine.org/zapyt/.

Автор проєкту «Фундації Суспільність» «Герої Свободи» Олесь Саган поспілкувався з засновницею та президенткою фонду Дорою Хомяк. Дізнатися її історію: http://surl.li/ckrcj.

Фото: «Фундація Суспільність», «Укрінформ».