Адреса
Головне бюро ГО «ФУНДАЦІЯ СУСПІЛЬНІСТЬ»
04050, Україна, Київ
вул. Академіка Ромоданова (Пугачова) 6/29, оф.45

Електронна пошта
souspilnistfoundation@gmail.com

Телефони
+38 044 483 03 72
+38 044 483 57 33

Семигодинний вишкіл як журналістові працювати в воєнних умовах для учасників 25 Хабу медіа мобільності відбувся минулого вікенду!

Інтенсивність занять зашкалювала як і кількість авторитетних тренерів. Кожен репортер має бути готовий працювати «в полі», вміти швидко реагувати на нестандартні ситуації в загрожених місцях і під час зйомки на прифронтових територіях, і за потреби, надати собі чи колезі першу медичну та технічну допомогу, наголосив медіаексперт Фундації Суспільність та ведучий Радіо НВ Дмитро Тузов, який провів авторський тренінг і познайомив з необхідним обладнанням для роботи воєнкора.

Майстер-клас з тактичної медицини блискуче провели інструктори з домедичної допомоги Ігор Балуєв, ГО «Український легіон» та Леона Краснянкова, Тактично-медичний центр «Континент».

Своїм досвідом роботи у прифронтових зонах поділився Олександр Матюшенко, кореспондент телеканалу «МАРТ» з Миколаєва. А про те як висвітлювати складні теми на телебаченні, грунтовно розповів Віталій Залевський, спецкор 5 каналу. Не змогли оминути й топову тему подкастів та сторітелінгу у соцмережах. Ольга Круглій, журналістка, комунікаційниця та подкаст-продюсерка, показала лайфхаки створення аудіо- та відеопроєктів.

Про місійність, сенси часу війни, виклики майбутнього для країни і професії, говорили медіаменеджери, одні з архітекторів Суспільного мовлення – Дар’я Юровська та Зураб Аласанія, який зараз служить в Збройних Силах.

Дякуємо нашим партнерам, колегам та медіаінтернам, що були з нами! Крутутий склад тренерів вже готовий до наступного інтенсивного вишколу!