Адреса
Головне бюро ГО «ФУНДАЦІЯ СУСПІЛЬНІСТЬ»
04050, Україна, Київ
вул. Академіка Ромоданова (Пугачова) 6/29, оф.45

Електронна пошта
souspilnistfoundation@gmail.com

Телефони
+38 044 483 03 72
+38 044 483 57 33

Уперше в історії України відбудеться перезавантаження більшої частини першого складу Наглядової ради Суспільного мовника

Суспільне мовлення є джерелом об’єктивної й незалежної інформації, інновацій та різноманітного контенту, який відповідає високим етичним стандартам та стандартам якості.

Стандарти Ради Європи відводять важливу роль незалежності та професійності керівних органів суспільних мовників.

У найближчі місяці вперше в історії України відбудеться перезавантаження більшої частини першого складу Наглядової ради Суспільного мовника.

Наглядова рада визначає основні напрями та стратегії розвитку Суспільного мовника, затверджує редакційний статут, обирає на конкурсних засадах голову та за його/її поданням членів правління, визначає ключові показники ефективності компанії, формує ревізійну комісію тощо.

Проєкт «Європейський Союз і Рада Європи працюють разом для підтримки свободи медіа в Україні» підготував візуалізацію основних повноважень Наглядової ради.

Проєкт «Європейський Союз і Рада Європи працюють разом для підтримки свободи медіа в Україні», що фінансується ЄС і Радою Європи, має на меті зміцнити роль медіа, їхню свободу та безпеку.