Адреса
Головне бюро ГО «ФУНДАЦІЯ СУСПІЛЬНІСТЬ»
04050, Україна, Київ
вул. Академіка Ромоданова (Пугачова) 6/29, оф.45

Електронна пошта
souspilnistfoundation@gmail.com

Телефони
+38 044 483 03 72
+38 044 483 57 33

Воєнний Хаб медіа мобільності завершився

5 липня завершилося стажування у рамках 21-ого, цього разу Воєнного Хабу медіа мобільності.

18 учасників проєкту з різних регіонів країни два тижні удосконалювали навички універсального журналіста в умовах війни в редакціях «Детектора медіа», «Суспільного мовлення», «Радіо Свободи», «5 каналу», «Слідство.інфо» та інших.

Також зі студентами своїм досвідом під час тренінгів ділилися: ведучий «Радіо НВ» Дмитро Тузов, редакторка «Слідства.інфо» Любомира Ремажевська, членкиня правління Суспільного мовника Тетяна Кисельчук та продюсерка «Радіо Культура» Ірина Славінська. Учасники завітали й до Благодійного фонду Сергія Притули, де комунікаційна менеджерка Марія Писаренко поділилася порадами для успішної роботи та розповіла секрети успіху «Народного Байрактара».

Слайд галереїСлайд галереїСлайд галереїСлайд галереїСлайд галереї

Своїми враженнями про стажування у рамках проєкту поділився Роман Севрюков, студент Одеської юридичної академії:

Мабуть, це були найкращі дні моєї молодості. Це неймовірна історія про неймовірних людей.

Дякую за те, що я зміг взяти участь у такій дивовижній пригоді та отримати унікальні можливості, прекрасні знайомства та безцінний досвід.

Завдяки Хабу я став новою людиною, а головне – почав вірити у себе і у те, що у мене може все вийти.

На завершення учасники отримали сертифікати про успішне освоєння програми журналістської інтернатури. Гостями церемонії вручення стали ведучий «Країна ФМ», музикант Іван Марунич та IT-creator, співзасновник групи каналів OMTV (UA) Олександр Омельчук.

Стажування організувала Фундація Суспільність спільно з ГО “Інтерньюз-Україна”, за сприяння інтернет-видання “Детектор медіа”.