Адреса
Головне бюро ГО «ФУНДАЦІЯ СУСПІЛЬНІСТЬ»
04050, Україна, Київ
вул. Академіка Ромоданова (Пугачова) 6/29, оф.45

Електронна пошта
souspilnistfoundation@gmail.com

Телефони
+38 044 483 03 72
+38 044 483 57 33

Завершився вишкіл 23 Воєнного Хабу медіа мобільності

Пів місяця  в Києві промайнули з неймовірною швидкістю. За цей час наші медіаінтерни опанували основні вміння роботи в умовах воєнного часу,  удосконалили свої професійні навички, «побраталися»  з досвідченими журналістами, а також побачили внутрішнє життя редакцій  теле- і радіостудій. І це, як вважає авторитетна продюсерка  Ірина Славінська і команда Радіо Культура, був двосторонній зв’язок і змістовна співпраця.

На заключній зустрічі ми підбили фантастичні підсумки стажування медіаінтернів Хабу, а також обговорили подальші професійні плани. Андрій Куликов, голова правління «Громадьске радіо», дав ґрунтовні  прикінцеві настанови та поради медіаінтернам. Також він зазначив:

Люди з Хабу на додачу до всього позитивного ще й тримаються купи. Це явище журналістської співпраці. Вони готові ділитися досвідом та одне одному допомагати. Стажери справляють потужне враження!

Іван Марунич, соліст групи «Karta Svitu», наголосив, що Хаб медіа мобільності та вся команда, яка займається цим проектом надихає на творчість. І побажав медіаінтернам надалі розвивати в собі креативність, професійні якості та не втрачати запал, який вони отримали під час Хабу. Чимало учасників вишколу отримали пропозицію з редакцій продовжити співпрацю.

Наша команда вірить, що з здбутими вміннями стажери поділяться з своїми університетськими колегами і регіональними редакціями.  Спільна робота в рамках 23 Воєнного Хабу стане ще одним кроком до посилення незалежних якісних медіа і майбутнього відновлення країни. 

Також команда Souspilnist Foundation і Souspilnist Academy висловлює щиру подяку редакціям, де стажувалися наші медіантерни.

Радіо Культура, Hromadske, Громадське радіо, Детектор медіа, “Ранок” на Суспільне мовлення, Суспільне Культура, Ukraїнер, ТРК “Київ”, Forbes Ukraine, Liga.net, 5 канал, Nzl.media, Слідство інфо і Укрінформ, дякуємо за потужне менторство та співпрацю!