Адреса
Головне бюро ГО «ФУНДАЦІЯ СУСПІЛЬНІСТЬ»
04050, Україна, Київ
вул. Академіка Ромоданова (Пугачова) 6/29, оф.45

Електронна пошта
souspilnistfoundation@gmail.com

Телефони
+38 044 483 03 72
+38 044 483 57 33

Дебатна лабораторія для Луганщини та Донеччини діє!

Напередодні Всесвітнього дня прав людини в Національному пресклубі відбулися онлайн дебати між командами активістів, журналістів та держслужбовців.

Це було захопливе інтелектуальне дійство.

Дебатери з Донецької та Луганської областей дискутували на важливі і подекуди непрості теми:

Об’єднання громад заради вирішення локальних проблем. Ініціатива згори чи знизу?  Як забезпечити права усіх верств населення в Україні. Довготривалий план дій чи поступові кроки вже зараз?

За чудової модерації Дмитра Тузова онлайн-дебати переросли в школу дебатної майстерності, і учасники відпрацювали усі модулі  технічного забезпечення та тематичного брейнстормінгу,  експертних рекомендацій.

За підтримки Медійної програми в Україні, яку реалізовує Інтерньюз, перед учасниками дебатів виступила з лекцією координаторка Журналістської мережі з прав людини, журналістка Центру інформації про права людини “Зміна” Ірина Виртосу.

Захід організувала ГО «Донецький молодіжний дебатний центр» в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру у співпраці з Міністерством культури, молоді та спорту України та Фундацією Суспільність за фінансової підтримки урядів Данії, Швеції та Швейцарії.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань ґендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО). Програму підтримують одинадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз, Європейський інвестиційний банк, а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Норвегії, Польщі, Швеції, Швейцарії та Японії.