Адреса
Головне бюро ГО «ФУНДАЦІЯ СУСПІЛЬНІСТЬ»
04050, Україна, Київ
вул. Академіка Ромоданова (Пугачова) 6/29, оф.45

Електронна пошта
souspilnistfoundation@gmail.com

Телефони
+38 044 483 03 72
+38 044 483 57 33

Розпочалася Школа воєнного сторітелінгу в Івано-Франківську!

27 травня учасники та учасниці вишколу прибули з різних регіонів України, аби навчитися краще працювати з історіями, опанувати практичні інструменти для цього, а також для обміну досвідом.
Маргарита Тулуп, журналістка, авторка подкасту «Всюди люди», розповіла, як брати інтерв’ю у травмованих дорослих та дітей, окреслила основні моменти роботи з жертвами сексуального насилля, а також особливості інтерв‘ювання військових. Окрім теоретичної школи, були практичні вправи задля кращого опанування матеріалу.
Єгор Логінов, журналіст, воєнний кореспондент «Радіо Свобода», розкрив головні моменти роботи на передовій, зокрема: які документи необхідно мати із собою, як структурувати свою логістику в зоні бойових дій, що саме можна знімати та багато інших тонкощів роботи воєнкорів. Також спікер поділився власним досвідом роботи та неочевидними й дієвими порадами з учасниками школи.
Дмитро Тузов, медіаексперт Фундації Суспільність, журналіст Радіо NV, завершив перший день журналістського інтенсиву. Зі свого боку, він закцентував увагу на важливості сторітелінгу, особливо у воєнний час, на ключовій ролі журналіста на сьогодні, а також наголосив на великому значенні висвітленні правди про війну.
Незабаром очікується ще один насичений день Школи воєнного сторітелінгу. Слідкуйте за сторінками Souspilnist Foundation.