Адреса
Головне бюро ГО «ФУНДАЦІЯ СУСПІЛЬНІСТЬ»
04050, Україна, Київ
вул. Академіка Ромоданова (Пугачова) 6/29, оф.45

Електронна пошта
souspilnistfoundation@gmail.com

Телефони
+38 044 483 03 72
+38 044 483 57 33

Яскраво підбили підсумки Школи воєнного сторітелінгу!

Досвідчена Ольга Гужва, медіаекспертка, засновниця медіацентру «Схід», провела практикум по безпековим складовим планування роботи на війні та оцінці ризиків. Ольга розповіла, які небезпеки можуть очікувати на журналістів при роботі на лінії фронту, як необхідно діяти в критичних ситуаціях та наголосила: «Журналіст наразі – це не просто професія, а відповідальна місія».

Френсіс Фаррелл, журналіст і фотограф The Kyiv Independent, кожного дня працює з іноземною авдиторією та розповідає світові правду про Україну. Френсіс поділився знаннями, яка специфіка зарубіжних читачів, та на чому варто акцентувати увагу, аби написати матеріал, який гарантовано матиме вплив.

Андрій Сидоренко, співзасновник програми Mental Support for Media, розповів про цю можливість нашим учасникам. Зокрема, які компоненти має програма, як можна подати свою кандидатуру та про всі інші можливості програми ментального здоровʼя.

Спеціальним гостем інтенсиву став Андрій Куликов, журналіст і радіоведучий, «Громадське радіо». Неймовірно досвідчений журналіст поділився з учасниками секретами журналістики, які виклики ще постануть перед медійниками, та надав потужний заряд мотивації на роботу.

На завершення, сьогоднішнім зірковим складом запрошених тренерів вручали сертифікати за участь і успішне опанування навичок у школі.

Пишаємося та радіємо! До нових зустрічей!