Адреса
Головне бюро ГО «ФУНДАЦІЯ СУСПІЛЬНІСТЬ»
04050, Україна, Київ
вул. Академіка Ромоданова (Пугачова) 6/29, оф.45

Електронна пошта
souspilnistfoundation@gmail.com

Телефони
+38 044 483 03 72
+38 044 483 57 33

Учасники Школи медіаменеджменту представили ідеї власних медіапроєктів

29 січня у онлайновому форматі відбулося інтенсивне навчання у Школі медіаменеджменту, яку організувала «Фундація Суспільність» за сприяння ГО «Інтерньюз – Україна» та інтернет-видання «Детектор медіа».

Навчання пройшли понад 70 журналістів з усіх регіонів країни, і вже сьогодні, 12 лютого, учасники представили ідеї власних медіапроєктів: ютуб-каналів, онлайнових видань та радіо.

Команда «Фундації Суспільність» за допомогою навідних питань, конструктивної критики та порад допомогла медійникам чітко окреслити рамки проєктів: цільову аудиторію, способи просування і монетизації, унікальність ідей. Також експерти поділилися знаннями з власне написання проєктів.

«Я б намагався будь-які проєкти прописувати у форматі «елевейтор спіч». Йдеться, що ви про ідею за одну хвилину – максимум три – можете викласти все, і щоб людина при цьому зрозуміла», – порадив Андрій Сидоренко, керівник програми CareYou.

 

«Дуже чітко розумійте, скільки грошей потрібно для проєкту. У вас має бути бюджет на певний період, і ви маєте аргументовано відповідати на запитання, скільки коштуватиме та чи інша робота – це надто важливо», – закцентувала Олена Шахова, керівниця освітнього напрямку.

Учасники Школи медіаменеджменту продовжать працювати над створенням власних медіапроєктів з підтримкою команди «Фундація Суспільність».

Стежте за новинами на сайті та Фейсбук-сторінці «Фундації Суспільність», аби дізнаватися про нові заходи для медійників.