Адреса
Головне бюро ГО «ФУНДАЦІЯ СУСПІЛЬНІСТЬ»
04050, Україна, Київ
вул. Академіка Ромоданова (Пугачова) 6/29, оф.45

Електронна пошта
souspilnistfoundation@gmail.com

Телефони
+38 044 483 03 72
+38 044 483 57 33

Проєктуємо, шукаємо золоту середину, посилюємося і креативно перемагаємо!

Другий день курсу “Медіаменеджмент для молоді” був справжнім зарядом енергії та ідей! Після першого дня, наповненого враженнями та знаннями, наші учасники повернулися готовими до нових викликів та інсайтів. Сьогоднішній день був справжнім фестивалем інноваційних підходів, стратегічних рішень і натхненних виступів.

Тетяна Кисельчук, Tetiana Kyselchuk, медіаменеджерка, розповіла про розробку стратегії проєкту, наголосивши на важливості вміння використовувати інтернет і ШІ, збиранні команди, створенні one-page проєкту та бюджету, ідентифікації стейкхолдерів та налагодженні зв’язків. Вона також підкреслила необхідність аналізу ринку та цільової аудиторії, а також розподілу обов’язків.

А от про одне з найголовнішого – “Як говорити, щоб тебе почули” розповів Дмитро Хоркін, Dmitry Khorkin, член правління Суспільного мовлення. Він наголосив, що найбільша помилка в ораторстві це паузи під час мовлення, і дав поради як їх уникати,наприклад, більше читати. Також обговорили “чорну риторику” та як реагувати на агресію, підкресливши, що вона може бути доречною лише в окремих випадках, і тут краще застосовувати інтелект.

Андрій Боборикін, Andrey Boborykin, виконавчий директор Української правди, пояснив основи маркетингу та дистрибуції. Він підкреслив, що дистрибуція починається з цільової аудиторії, а успіх у фіді залежить від реакції тестової аудиторії на контент. Він також розповів про важливість алгоритмів соціальних мереж у поширенні контенту.

Ще одна чи не найпопулярніша тема комунікаційних кампаній. Про них розповіла Аліса Поліщук, Alisa Polishchuk, комунікаційна координаторрка у проєкті USAID TCA, наголосивши на важливості УТП (унікальної торгової пропозиції) та знаходженні золотої середини між тим, що хоче аудиторія, що ви робите краще, і що конкуренти роблять краще. Також вона розповіла про сучасні тренди, але це ви можете подивитись у нашому Reels.

Не лише розказав, а й показав, як розробити ефективний воркфлоу, Дмитро Хільченко, Dima Khilchenko, медіаменеджер Zinc Network. Він розповів, що процес починається з розуміння мети, правил та обмежень, розробки процесу, ідентифікації проблемних моментів та їх виправлення. Воркфлоу – це постійний процес покращення, і важливо не зупинятись на досягнутому.

Тому ми не зупинялись і рухались лише вперед. Ірина Моржова, Morzhova Iryna, HR-експертка, представила учасникам “Золоте кільце менеджменту”: планування, організація, мотивація та контроль. Вона наголосила на важливості безпеки, взаємин та визнання для побудови ефективної командної роботи.

Попереду ще три дні плідної роботи і кожен з них обіцяє бути ще цікавішим та продуктивнішим. Учасники вже зачекались нових викликів та можливостей, і вже готові завоювувати нові вершини.

Проєкт реалізується завдяки підтримці наданій Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) через проект «Медійна Програма, Internews в Україні», який виконується міжнародною організацією Internews Network та проектом “Трансформація комунікацій”.