Адреса
Головне бюро ГО «ФУНДАЦІЯ СУСПІЛЬНІСТЬ»
04050, Україна, Київ
вул. Академіка Ромоданова (Пугачова) 6/29, оф.45

Електронна пошта
souspilnistfoundation@gmail.com

Телефони
+38 044 483 03 72
+38 044 483 57 33

Учасники і організатори дивували з порогу! Це були 10 годин натхнення!

Перший день курсу “Медіаменеджмент для молоді” пройшов з великим успіхом!Теплими словами та підтримкою на старті надихнули учасників – Тарас Петрів, президент Фундації Суспільність, та Тетяна Кисельчук (Tetiana Kyselchuk), медіаменеджерка і кураторка курсу.

Учасники презентували свої проєкти, демонструючи творчий підхід та інноваційні ідеї. Атмосфера була надзвичайно мотивуючою, адже кожен отримав можливість поділитися своєю візією та отримати зворотний зв’язок.

І куди без навчальної частини. Іван Примаченко (Ivan Prymachenko), співзасновник Prometheus, розповів про стратегію досягнення життєвих цілей. Він наголосив на важливості постановки цілей для фокусування уваги, контролю прогресу та вчасної зміни стратегії, якщо попередня не працює. Іван радо поділився з учасниками кількома порадами: мати коротку стратегію для кожної цілі, вивчати успішні стратегії лідерів, спиратися на свої сильні сторони, визначати точки прориву для досягнення кращих результатів та звернутись до ментора, задля швидшого досягнення успіху.

А знайти гроші на стратегічні цілі допомагає фандрайзинг. Про те, як залучити кошти в свій стартап розповів Євген Заславський, виконавчий директор Media Development Foundation. Також він поділився своїм досвідом через кейс MDF. Проте до самого фінансування, варто вирішити купу інших питань. Наприклад: спершу варто обрати сферу стартапу, створити топ команду, посьорчити унікальність вашої ідеї, визначити пріоритетність, обрати точну тему, а потім вже шукати донорів.

Заключним акордом дня став воркшоп “форматні ознаки” від Катерини Феленюк (Kateryna Feleniuk), продюсерки Суспільне Мовлення, де розкрили тонкощі створення медіа-контенту. Учасники занурилися у світ форматів та провели невеликий брейнстормінг. Катерина наголосила, що формат – це не лише форма представлення контенту, але й концепція медіа, яка враховує аудиторію та канали дистрибуції.

Але це лише початок. Попереду ще чотири дні інтенсивного навчання!

Проєкт реалізується завдяки підтримці наданій Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) через проект «Медійна Програма, Internews в Україні», який виконується міжнародною організацією Internews Network та проектом “Трансформація комунікацій”.