Адреса
Головне бюро ГО «ФУНДАЦІЯ СУСПІЛЬНІСТЬ»
04050, Україна, Київ
вул. Академіка Ромоданова (Пугачова) 6/29, оф.45

Електронна пошта
souspilnistfoundation@gmail.com

Телефони
+38 044 483 03 72
+38 044 483 57 33

Ще два десятки журналістів навчилися створювати дебатні програми

17-18 липня два десятки молодих журналістів навчалися створювати дебатні програми під час Школи медіапродакшену онлайн-дебатів.

Інтенсив для журналістів та студентів шкіл журналістики з усіх регіонів країни організувала Фундація Суспільність спільно з ГО «Інтерньюз-Україна» та за сприяння інтернет-видання «Детектор медіа» у співпраці з професійною телевізійною командою.

У перший день навчання учасники говорили про місце і роль модератора у дебатних програмах і як обрати тему для дебатів із Дмитром Тузовим, ведучим Радіо НВ, модератором серії онлайн-дебатів.

Як триматися на «інформаційній хвилі» і завжди бути в контексті подій поділився Дмитро Грузинський, директор з організації та розвитку мереж телерадіомовлення, UA:Суспільне, а медіапродюсерка Олена Шахова розповіла про формат, регламент, правила і продакшн дебатних програм.

Цього ж дня молоді журналісти створили дві власні дебатні програми у професійній студії на гострі теми: «Чи потрібно легалізувати проституцію в Україні» та «Чи потрібна українцям короткоствольна зброя».

Слайд галереїСлайд галереїСлайд галереїСлайд галереїСлайд галереїСлайд галереїСлайд галереї

У другий день навчання учасники отримали фідбек щодо їхніх проєктів, а також вчилися просуванню дебатних проєктів у лекції від Вікторії Дубінець, Souspilnist Foundation, і дізналися про стрес-запобіжники і поведінку у критичних ситуаціях від Андрія Сидоренка, куратора програми «Care you» Souspilnist Foundation.

Наприкінці навчання учасники отримали сертифікати про проходження навчання. Попереду – продовження роботи над записаними програмами у групах.

Стежте за новинами на сайті та Фейсбук-сторінці Souspilnist Foundation, аби дізнаватися про нові заходи для медійників.