Адреса
Головне бюро ГО «ФУНДАЦІЯ СУСПІЛЬНІСТЬ»
04050, Україна, Київ
вул. Академіка Ромоданова (Пугачова) 6/29, оф.45

Електронна пошта
souspilnistfoundation@gmail.com

Телефони
+38 044 483 03 72
+38 044 483 57 33

Як журналісту навчитися тримати удар: поради експертів

6 травня в рамках програми Хаб медіа мобільності та ініціативи «Відкриті медіа історії» відбувся безкоштовний вебінар «Resilience – як журналісту навчитися тримати удар?»

Спікерами були Андрій Сидоренко, консультант з організаційного розвитку та розвитку команд, менеджер спецпроектів Фундації Суспільність, та Анастасія Ніжнік, консультантка-терапевтка методу КПТ, засновниця БрейнКульт.

Обговорювали, як творити якісну журналістику, витримувати стрес і долати комунікаційні перешкоди; як знаходити вірні професійні рішення, шукати джерела внутрішньої сили і тримати удар; як протистояти загрозам і вчитися з кризового досвіду.

У командній роботі первинно варто розбиратися в управлінських речах: питання розуміння своєї сфери відповідальності, очікувань один від одного, власне, готовності комунікувати і вміння вести діалог. Питання психічного здоров’я не є виключно індивідуальним: ми можемо робити різні практики, бути максимально міцними і стійкими, але якщо не вчимося у межах організації комунікувати і взаємодіяти в здоровій атмосфері, проблемна ситуація не вирішиться.

Переглянути вебінар: