Адреса
Головне бюро ГО «ФУНДАЦІЯ СУСПІЛЬНІСТЬ»
04050, Україна, Київ
вул. Академіка Ромоданова (Пугачова) 6/29, оф.45

Електронна пошта
souspilnistfoundation@gmail.com

Телефони
+38 044 483 03 72
+38 044 483 57 33

Заключний день Школи воєнного сторітелінгу 2023

Неймовірний інтенсив другого дня Школи воєнного сторітелінгу і працездатність учасників перевершили всі наші сподівання, бо це справді особливий зірковий всесвіт сучасної практичної журналістики.
Потужно відкрив таїну репортерської роботи на передовій Мар’ян Кушнір, воєнний кореспондент «Радіо Свобода». Він окреслив основні дії та правила поведінки журналістів у зоні бойових дій, дав дієві настанови, що стануть у нагоді в критичних ситуаціях. Спікер порушив ще тему інформаційної тиші, які психологічні виклики постануть перед нами, а також поділився власним досвідом роботи на передовій.
Другою гостею вишколу виступила Ольга Гужва, медіаекспертка, засновниця медіацентру «Схід», продемонструвала обов’язкове обладнання для віськових журналістів, а також провела практикум користування спорядженням. Також медіаекспертка неодноразово наголошувала на дотриманні журналістських стандартів і зазначила, що зараз «журналіст – це не професія, а місія».
Завершуючи другий практичний день Школи воєнного сторітелінгу Надія Гульчук, СЕО Urban Space Radio, розкрила поняття персонального бренду в сторітелінгу та пояснила, як з цим працювати і використовувати, а також як вести у воєнний період соціальні мережі журналіста.
Насичена програма, професіональні спікери, обмін досвідом, спільнота однодумців – це все про Школу воєнного сторітелінгу та всі проєкти Фундації Суспільність.
Дякуємо нашим учасникам, тренерам та партнерам за потужний обмін досвідом, енергією та іноваціями для розвитку професії.